Om oss

AC Snickeri är ett företag med tradition och kvalitét.

Snickeriet startades i augusti 1983 av min far som 1987 lät uppföra den för tiden ändamålsenliga byggnaden.
Inriktningen då var i huvudsak tillverkning av specialtrappor och formar till systemgjutning samt kök.

År 2008 tog sonen Christer Alfredsson över företaget samt byggnad och inventarier. Traditionen att göra specialbeställda trappor, formar och kök lever kvar. Sedan dess har också produktion utökat till att omfatta t.ex. badrumsinredningar, butiksinredningar, fönsterrenoveringar samt diverse specialsnickerier. Parallellt med detta har det också tillkommit en modernare maskinpark vilket öppnat för fler möjligheter att hantera nya projekt.

Alla förfrågningar är välkomna och inget jobb är för litet eller för stort för oss.

AC Snickerier samarbetar med branschens ledande leverantörer av basvaror för snickerier, Moelven, som vi är återförsäljare till. Moelven är en av de största aktörerna inom träindustrin och har ett brett utbud av bl.a. träbaserade skivor.
Detta innebär att vi alltid har en trygghet i form av kontinuerlig materialförsörjning och täckande garantier. Moelvens hela sortiment finns för leverans av AC Snickeri

Ni är välkomna att höra av er till oss med era förfrågningar! Ni kan kontakta oss via hemsidan, telefon och mail. Eller så får ni gärna komma förbi oss på en kopp kaffe och berätta mer hur vi kan hjälpa er.

MJM_4253
MJM_4008
IMG_2838-1